Vi öppnar för säsongen !

 • 20 mars, 2015

Vi öppnar fredagen den 1 maj och kommer sen att hålla öppet alla helger framöver mellan kl. 11 – 15. Riktigt sommaröppet blir det från den 13 juni – 23 augusti och då öppet varje dag kl. 11 – 17. Med sjungande servitriser, två gånger per dag, och barnridning tre gånger i veckan.

Detta inlägg har 7 kommentarer

 1. Madelen

  Hej! Vad har ni på er meny? Vill veta i förväg eftersom man måste betala via att köpa något ätbart. Vill inte ge mina barn sött så behöver veta ifall vi kan besöka er eller inte. Stora smörgåsar är inget för små barn.. Tack på förhand.

  1. Maria Leksell

   Jag skulle tro att barnen tycker att en matvåffla med ost och räkor är gott. Den gillar de flesta. Sen är den så stor så beroende på barnens storlek så kan de säkert dela på den. Eller äta på din. Äppelmusten att dricka är enbart rena pressade äpplen. Ingen som helst tillsats av socker. Sen till sommaren så ska vi utöka menyn med fler rätter. Hoppas att det här kan fungera, och vi ska som sagt göra urvalet större.

 2. Stefan Johansson

  Hej jag heter Stefan Johansson 53 år bor i kilafors och jag söker jobb hos er.Har jobba på Milko Mejeri I Bollnäs i 20 år,tillverkat ost ostkaka smör väl utb inom livsmedel.Storhushåll Resturang,Köttmästar UTB .Ni kan få bidrag upp till 4 år nystarts och Dubblalönebidrag.

  MVH Stefan Johansson Löten 3900 82391 Kilafors
  0705764390
  0278651119

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *